maanantai 18. elokuuta 2014

Syksykuulumisia

Heippa taas pitkästä aikaa! Täällä yksi rentoutunut äiskä laiskottelee hetken sohvalla ja päätti rykäistä ja kirjoittaa pitkästä aikaa blogiin.. Viikonloppuna sain nauttia loistavasta seurasta kun suuntasimme hyvän ystäväni kanssa Tallinnaan kylpylöimään. Teki kyllä terää! Nyt taas jaksaa pusertaa! :) 
Ihanaa kun ilmat ovat viilenneet! Vaikka olenkin kesäihmisiä niin odotan kyllä aina syksyä innolla. Varsinkin nyt kun saimme nauttia kesällä kunnon helteistä, ei ole ollenkaan hullumpaa vetää pitkästä aikaa farkkuja jalkaan! Ja nyt menneinä viikkoina alkoi todella ampiaiset piinata ja allergisena en voinut nauttia ulkoilusta ollenkaan. Toivottavasti pistiäiset tajuavat nyt pysyä poissa!! 

Syksyssä on tiettyä taikaa ja kieltämättä ihanat neuleet, kaulahuivit ja kynttilät houkuttelevat jo kovasti! Syksy tai oikeastaan koulujen alku ja lomien loppuminen on aina muutenkin tarkoittanut itselleni uuden lehden kääntämistä. Mietin useat asiat ns lukukausiperiaatteella enkä vaikka vuoden vaihtumisen mukaan. Joten nyt kun uusi lukukausi on startattu niin voisin taas yrittää ryhdistäytyä tämän blogin kanssa? ;) 

Me ollaan nyt pari viikkoa eletty normaalia  arkea, iskä on töissä ja minä poikien ja hoitolapsen kanssa kotona. Tällä viikolla myöskin toinen hoitolapsi aloittaa tutustumisen. Melkoinen syksy tulossa neljän pojan; 1,2, 2 ja 3-vuotiaiden kanssa! Mutta tämä järjestely on tuntunut kyllä hyvälle. Esikoisen kerho alkoi myös viime viikolla. Sitä niin kovasti odotettiin. Tyyppi on ollut ihan innoissaan ja kertoo ylpeänä aina kaikille aloittaneensa siellä. Muisti ensimmäisen päivän jälkeen jo kaikkien viiden paikalla olleen kaverin nimet ja tietenkin sen millaiset eväsrasiat kullakin oli, haha. Itse pikkutyyppi valitsi Cars-aiheisen eväslaatikon ja juomapullon, ei ehkä niin suuri yllättys? 
Tällä kokoonpanolla jatketaan vuoden loppuun ja katsotaan sitten mitä ensi vuosi tuo tullessaan! :) Kuullaan taas pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)