maanantai 25. elokuuta 2014

Viikonloppu paketissa

Täytyy ensiksi hehkuttaa perjantain keikkaa - oon edelleen ihan liekeissä!! Oli kyllä niin mahtava fiilis koko illan ja Cheek veti todella hyvin! Unohtamatta monia illan aikana vierrailleita tähtiä, ihan mahtavaa!! Onneksi saimme liput vielä viime tingassakin. :)
Mulle on kertynyt nyt menneille viikonlopuille poikkeuksellisen paljon omaa ohjelmaa ja lauantai-illasta oli aika taas suunnata ystäväni yllätystyttöjeniltan, jonka hänen miehensä oli yllärinä hänelle järjestänyt. Suloista! Rouva oli todella otettu ja liikuttunut, eikä onnenkyyneliltä vältytty. Kolmen lapsen äiti oli selkeästi pienen irtioton tarpeessa. <3 

Ilta alkoi hierojan käynnillä, kyllä! Jokainen halukas sai puolen tunnin hieronnan edulliseen hintaan, vitsit miten hieronnasta nauttiikaan! Pitäisi käydä niin paljon useammin... Nautittiin myös erinomaisista herkuista ja seurasta. Itse lähdin suht ajoissa kotiin, olin ihan puhki ja pieni flunssa edelleen päällä. Muut tytöt jatkoivat iltaa vielä kylpytynnyrissä, ei hullumpaa sekään! Onneksi kyseinen ystävä asuu ihan naapurissa niin voi piipahtaa milloin vaan pulikoimaan.. ;)
Eilen nautittiin pitkästä aikaa koko perheen vapaapäivästä ilman minkäänlaisia suunnitelmia. Tekee niin hyvää välillä tehdä asioita täysin fiilispohjalla! Me otettiin kaikki energia irti auringonpisteesta ja käytiin poikien kanssa Oittaan Angry Birds puistossa. Voisinkin tehdä postauksen vaikka siitä seuraavaksi! :)
Ps. Monet koiran pisutukset mennään nykyään tällä tyylillä.. :D

Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Hei ihana lueskella taas näitä sun päivityksiä! Huikeita keikkakuvia/tunnelmia ja miten ihana miekkonen sun kaverilla onkaan...yllärit on kyllä ihan parhautta :) Ja probsit muuten punasista housuista, onks uudet? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut ovat peruja kahden vuoden takaa noin suunnilleen eli niistä löytyy pieni venyvä suikale vyötäröltä, haha ;)

   Poista
  2. No mutta niin pirteät pöksyt kyllä, että wau! ;)

   Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)