perjantai 22. elokuuta 2014

Perjantaipullaa

Ihana ihana perjantai! Vaikka suurimmaksi osaksi nautin arjesta, on viikonloppu kuitenkin aina odotettu. Ja perjantaipäivätkin eroavat nyt muusta arjesta, sillä tänään on mun ja poikien yhteinen vapaapäivä! Molempien hoitolasten hoitosopimukset on nelipäiväisiä ja näin ollen saan yhden päivän viikossa olla vain ihan omien muksujen kanssa, ei hullumpaa. Luksusta on jo kun saamme herätä aamulla luonnollisesti ilman herätyskelloa ja vitkutella jos huvittaa. Toki perjantai on myös muskaripäivä, joten ihan koko päivää ei voi lorvia.. 

Tänään olikin eka muskari kesätauon jälkeen ja se meni oikein kivasti. Vähän jännitin miten pikkuveli jaksaa keskittyä, melkoinen tuuliviiri kun on. Mutta yllättävän hyvin jaksoivat molemmat. Isovelihän on jo vanha muskarikonkari. Lähinnä nyt meni vähän riehumiseksi kun paras kaveri on samassa ryhmässä ja kundit eivät olleet hetkeen nähneet. Ehkä ensi kerralla vähän iisimmin? Kai sitä saa aina toivoa. :D

Ennen päikkäreitä iski hirveä leipomishimo ja alettiinkin pullantekohommiin. Oon varmaan maininnut aiemminkin, etten ole varsinainen pullahiiri, mutta tykkään niitä pyöritellä. Saa sitten vierasvaraksi pakastimeenkin! Ja toki sitä nyt yhden pullan kylmän maidon kanssa nauttii väkisinkin, hehe. 
Leivottiin tai siis minä leivoin, pikkuveli toimi virallisena maistajana ja isoveli soitteli meille taustamusiikkia soivastalastenlaulukirjasta ja huuteli jos pienenpi oli esim kaatamassa sokeria lattialle tai muita kivoja jekkuja. Jekut&jäynät on muuten nyt se juttu.. Milloin löytyy meikit pytystä ja milloin on likapyykit levitetty pitkin asuntoa.. Tältä nuorelta herralta ei kyllä ideat lopu kesken!! 

Eli siis leivoin sekä voisilmäpullia että korvapuusteja. Pieni ongelma meinasi tulla kun huomasin leivinpaperin loppuneen, mutta onneksi muffinssivuuat pelastivat tilanteen. Siksi ehkä hieman hassunnäköiset pulleroiset! :)
Nyt yritän nukkua pienet päikkärit ennen kun pojat heräävät pullantuoksuun välipalalle. Hyvää viikonloppua - ja Cheekin keikkaa jos sinnepäin eksytte! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)