torstai 21. elokuuta 2014

Huomenna!!

Oma musiikkimakuni on todella laaja, enkä osaa sen kummemmin sitä luokitella. En fanita ketään artistia/ yhtyettä erityisesti, ainakaan samoin kun Spice Girlsia nuorempana.. ;)

Nykyään taidan kallistua enemmän suomalaiseen musiikkiin, jota olen välillä ihmetellyt, sillä aiemmin tilanne oli ihan toinen. Musiikkia kuuntelen lähinnä autossa kanavia vaihdellen, mutta melko usein huomaan päätyväni Suomi Popin taajuudelle. Chisusta tykkään todella paljon näin mainitakseni jonkun esimerkin. 

Kun aloin kirjoittamaan tätä postausta, mieheni kysyi "etkai tosissaan aio kertoa siellä, että kuuntelet Cheekkia??". Näemmä aion. :D Eli huomenna stadionin keikalle kuuntelemaan edellä mainittua artistia!! En malta odottaa! Haaveilin lipuista jo kun ne tulivat myyntiin, mutta jotenkin kummallisesti jäin hitaana taas nuolemaan näppejäni. Viime viikolla kuitenkin ystäväni (häämatkallaan<3) oli huomannut, että lippuja on taas saatavilla ja sitten se olikin menoa! En ole aiemmin ollut tällaisella isommalla keikalla ja odotan sitäkin kokemusta kovasti. Cheekin levyjä en myöskään ole hirveästi kuunnellut, lähinnä tutuiksi ovat tulleet radiossa soivat kipaleet. No eikai se niin justiinsa, vaikka laulelisi vähän ohi sanojen.. ;) Nyt vaan toivotaan, ettei iske pahemmanlaatuista ukkosmyräkkää, pieni tihkusade ei kuitenkaan tätä mammaa lannista!


Onko joku muu tulossa keikalle?? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)