sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ansaittu herkkuhetki

Riks raks ja poks! Sanoi lonkkani eilen..


Täällä Espoossa järjestettiin kehänvarsijuoksu, jossa kerättiin varoja uuteen lastensairaalaan. Matka oli 5-,10-tai 21-kilometriä. Valittiin ystäväni kanssa tuo keskimmäinen. Pari kertaa viikossa ollaan nyt alkuvuosi käyty lenkkeilemässä, yleensä joku 5-7km... Kymppikin pari kertaa juostu, parhaana aikana olikohan 1h 8min. Eilinen tavoite oli kiristää omaa aikaa kolmella minuutilla.. Noh ystäväni aika oli sykemittarin mukaan 1h 20sek ja itse ylitin maaliviivan noin 10 sekuntia myöhemmin. Tosi tyytyväisiä oltiin!! 


Ja se lonkka.. Mulla on tosi huonot lonkat ja nuoresta iästä huolimatta reistailleet jo pitkään.. Ensimmäistä kertaa lonkat alkoivat vaivata seisomatyön johdosta, sain silloin usein kortisonipiikit pahimpiin kipuihin. Lopetettuani työt vaatekaupassa pysyivät kivut kauan poissa, kunnes aloin odottaa esikoista.. Siitä lähtien epäsäännöllisen säännöllisesti taas tapeltu lonkkien kanssa.. Pikkuveljen raskausajastakin ja jopa synnytyksestä jäi pahimpana mieleen juuri lonkkavaivat ja se järjetön kipu, joka niistä aiheutuu. Nyt sitten aloittaessani uudelleen juoksun, ovat vaivat täällä taas. Huoh.. Eilen jossain 8km kohdalla kuului naks ja aluksi lonkka muljahteli joka askeleella ilman kipua.. Loppu puol kilometriä menikin sitten lähinnä itkua pidellessä. En vaan pystynyt antamaan periksi. Tyhmää ehkä, tiedän sen! Nyt jalalle on vaikea edes varata.. 


Juoksun jälkeen ystäväni ehdotti saunomista heillä.. Jes! Ja yhtään pahitteeksi ei ole heidän takapihalla kököttävä jättikokoinen poreallas. Ah!!! Miehet vahtivat viittä lasta sisällä ja äidit nauttivat ihanista poreista, en valita, heh.


Kotona vielä vähän viiniä ja lempijuustoja, unohtui kivutkin vähäksi aikaa. :) 
Ihan sika hyviä!

Tänään tosiaan naamiaispippalot ja nyt aamusta toisille ystäville leikkimään isoveljen parhaan kaverin kanssa ja kertoi toi vajaa 3vee tuossa viikolla kuinka tämän samaisen ystävän pikkusisko "on niin kovin söpö" Likka on 9kk.. Haha, ja kovasti meidän pienempääkin kiinnostaa samainen tyttö.. Tappelua luvassa?!? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)