perjantai 18. huhtikuuta 2014

Meidän pääsiäissuunnitelmat

Ihanaa pitkä viikonloppu luvassa oman perheen kanssa! Sovittiin, että tänään hoidetaan pois alta rästihommia kuten poikien pienien vaatteiden vienti varastoon(pikkuveli käyttää 80 kokoa ja edelleen 62/68 vaatteita näytti olevan laatikossa..).. paljon muutakin olisi, mutta täytyy katsoa miten keretään. Perussiivouskin saatiin onneksi aamulla tehtyä. Mahtavaa tietää, että edessä on vielä kolme täysin vapaata päivää ja paikkojen ollessa kunnossa voi rentoutua kunnolla. :)

Yleensä ollaan pääsiäinen vietetty mökillä, mutta nyt haluttiin kerrankin jäädä kotiin ja tehdä täällä asioita, joita arkena ei aina kerkeä, ainakaan niin paljon kun haluaisi. Luvassa siis ainakin paljon ulkoilua, ehkä joku retkikin jonnekin päin? Seurasaarea mietittiin ja ainakin Cafe Regatassa olisi kiva käydä fiilistelemässä kevättä. 
Aion syödä myös liikaa suklaamunia. Kinderit vaan on niin parhaita! Olen muutenkin päättänyt, että kaiken maailman herkkulakot ynnä muut kokeilut on nyt kokeiltu osaltani. Olen tyytyväinen omaan kroppaan, liikun melko aktiivisesti ja syön perusterveellisesti, joten miksi pitäisi tuijottaa jokaista suupalaa? En jaksa joka sunnuntai päättää, että ens viikolla en herkuttele kun kuitenkin niin teen. En edes tiedä miksi oon tehnyt näin jo jonkin aikaa.. Ehkä valloillaan oleva fitnessmuoti vaikuttaa tähän? Vaikka en edes halua itse näyttää kovinkaan treenatulta vaan lähinnä hyvinvoivalta ja sopusuhtaiselta. Enkä tarkoita herkuttelulla nyt ylenpalttista ahmimista, vaan suklaapatukkaa, leivosta tai muuta vastaavaa silloin tällöin kun mieli tekee. :)

Muutenkin oon sitä mieltä, että paras tasapaino kaikkeen on löytynyt sillon kun on tyytyväinen omaan kroppaansa. Toki kaksi raskautta jättäneet jälkensä ja kiristettävää olisi ehkä vähäsen, entä sitten? Haluan keskittyä elämässä mulle tärkeisiin asioihin kuten; perheeseen, ystäviin, liikuntaan ja hyvään ruokaan. Niistä se onni omassa elämässäni koostuu! :)

Hops, poikettiinpa aiheesta..

Edellisessä postauksessa kerroinkin jo, että viikonloppuna tarkoitus avata ystävien kanssa grillikausi. Mitäköhän kaikkea grillattavaa loihditaankaan! Jälkkäriksi aion kokeilla jo pitkään kokeilulistalla roikkuneita juttuja.. ;) En malta odottaa! 

Toivottavasti aurinko hellii nämä pitkät vapaat meitä! Muistakaa rentoutua ja nauttia! :) Me lähdetään nyt Angry Birds puistoon! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)