keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Donitseja

Tilatun kakun lisäksi 1vee synttäreille tulee ainakin Donitseja. Idea lähti liikkeelle vapusta, kun nyt kerta on syntynyt vappuviikolla, niin täytyyhän syntteillä olla donitseja! Tai munkitkin olisi tietysti ollut jees, mutta nyt päädyttiin näihin. Mies kävi eilen hakemassa Confetista donitsipellin, jolloin ei tarvitse läträtä öljyn kanssa. Muutama muukin asia oli ostoslistalla ja sovittiin, että soitellaan kun hän on on siellä.. Noh, enpä sitten muistanut tätä ja tyytyväisenä keinuttelin poikia ja yks tuskissaan jossain leivontakaupassa haahuilee.. :D ihan hyvät ostokset toi kyllä tullessaan!
Haaveissani donitsit saisivat päälleen vitivalkoisen tai mintunvihreän kuorrutteen, mutta en taida jaksaa alkaa selvittämään miten niitä sitten niinkuin oikeasti tehdään.. Muutenkin paljon paljon hommaa. Ylläolevat donitsit keräsin inspiraatioksi Pinterestistä. Ihania suloisia yksilöitä ja varmasti suussa sulavia. Taidan päätyä käyttämään kuorruttamiseen suklaata, toivottavasti tulee edes vähänkään yhtä kauniita kun nuo ovat! Hitsin vaikea muuten löytää mieleisiä nonparelleja/strösseleitä.. Pinkkiä ynnä muita "tyttövärejä" kyllä hyllyt pullollaan, mutta tosi vähän mitään pojille sopivaa. Ja jos löytyy niin vihreää tai sinistä.. Ja nyt olisi tarvittu mintunvihreää! Mur. Niin usein mietin kuinka hienoa olisi perustaa oma pulju, jossa myisin kaikkea, mitä en itse ole yrityksistä huolimatta muualta löytänyt. Aina pää pullollaan ideoita, mutten läheskään aina löydä tarvittavia asioita. Toki pitäisihän ne tuotteet/tavarat sinne kauppaankin jostain löytää.. Ehkä pidän tän vielä ajatuksen tasolla.. ;) 

Tänään kun hoitolapsi haetaan ja mies tulee kotiin niin suuntaan Elixiaan. Pakko aktivoitua nyt sen suhteen, kun juoksua täytynyt pakon edessä vähentää.. Mun oikea lonkka mennyt tosi pahaksi ja yli 5km lenkistä voi vaan haaveilla, höh! Saas nähdä miten käy suunnitellun naisten kympin! 


Nyt hetki vielä omaa aikaa ja sitten välipalan teon kimppuun. Aurinkoa päiväänne! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)