keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pieni pala taivasta

Päätettiin pikkumiehen kanssa aamulla leipoa keksejä illan vieraille. Kokeiltiin ystäväni viikonloppuna tekemiä suklaakeksejä. Älyttömän hyviä!! Toki aika makeita, ettei kovin montaa(vai?) pysty syömään. Siirappi ja fariinisokeri tuovat oman makunsa niihin. Mies olikin ihan varma, että kekseissä olisi daimia!
Kekseihin päädyin tietenkin siksi, että maanantaina kävin ostamssa jotain kauan haaveilemaani White on Whitesta keskustasta.. Nimittäin keksileimasimet!! Aaah jeee vihdoin!! Paketissa on kolme eri leimaa "a small bite of heaven", "best cookie in town" ja "100% home made". Ihanan fiiliksen saa näinkin pienellä asialla aikaan! :)
Ihan niin kuin elokuvissa ei homma kuitenkaan sujunut.. Mukana tulleessa ohjekirjasessa oli mallina todella tiiviistä massasta tehtyjä keksejä, mutta otin riskin oman taikinani kanssa. Yritin painaa leiman jo ennen uunia, mutta eihän siitä seurannut muuta kuin taikinan takertuminen leimasimeen.. Uusi yritys heti uunista otettua ja tällä kertaa paremmalla onnella! Tekstistä ei ehkä ihan saa selvää ja keksin reunat kaikkea muuta kuin suorat, mutta ei haittaa. Ihanat palat taivasta niistä tuli! Illan vieraat kyllä peruivat tulonsa, joten iso pino keksejä tossa katselee mua sillä silmällä.. Ohjeen löytää täältä
I h a n a ilma ulkona!! Mentiin jo viideltä ulos ja siellä ne pojat edelleen laittavat terassia grillikuntoon. Äiti tuli sisälle järjestelemään kirjoittamaan postausta. Pääsiäisenä tarkoitus avata grillikausi hyvässä seurassa herkutellen. (Ai niin M, niin se kaasu vaan oli loppu. Onneksi se tarkastettiin nyt! ;))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)