keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Pääkalloja

Tänään vointi molemmilla lapsilla on jo parempi, mutta nuorempi olisi vain ja ainoastaan sylissä. Tuttu juttuhan se meillä on, mutta hellittänyt tämän vuoden puolella hurjasti. Pitkä sairasteluputki vissiin vaikuttanut nyt tähän.. Jos sylipaikkaa ei ole tarjolla jatkuvasti on huuto taattua. Josko sairastelut olisi kohta tältä erää sairasteltu ja pikkuvelikin reipastusi entiselleen! :)

Puhuin äitini kanssa poikien synttärilahjoista, yritettiin miettiä jotain muuta kuin leluja, sillä niitä meillä piisaa riittämiin. Esikoinen saa tietenkin esittää toiveen, jos joku tietty juttu olisi mielessä. Yleensä se on noin kymmenes Salama McQueen auto ;) Pikkuveljelle kyllä mietittiin lasten tietokonetta, joku muumi tms.. Sen verran on tietotekniikan perään on tuo herra.. Saisi sitten oman koneen, jota hakata! 

Palataan asiaan... Eli mietittiin jotain muita vaihtoehtoja lelujen tilalle ja äitini ehdotti pussilakanoita. Pojilla on melko hyvä pussilakanatilanne nyt, mutta olemme mahdollisesti syksyllä hankkimassa kerrossängyn ja samalla vaihtuisivat peitot isompiin. Meillä on suurin osa laikista lakanoista henkka maukalta ja ollaan oltu tyytyväisiä. Etenkin lastenlakanat ovat ihania ja edullisiakin!! Kävinkin kurkkimassa nyt valikoimaa ja kaikkea kivaahan siellä oli taas tarjolla.. Etenkin pääkallojutskia oli paljon tarjolla! Tuolle isommalle veijarille ainakin kelpuuttaisin. Tosin en ole varma onko liian pelottava kuva, näyttää nyt nimittäin olevan pelot läsnä joka hetkessä. Esimerkiksi Nalle Puhin mehiläiset ovat nyt yhtäkkiä pelottavia ja niitä mennään piiloon omaan huoneeseen.. Vilkas mielikuvitus sanoisin. 
 Kuvat hm.com
Tuo pyyhekin on kyllä kiva! Hmm :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)