keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Juhlahumua sairastuvalla

Täällä pienin meistä edelleen räkätaudissa ja jo viidettä päivää kuumeessa. Viikonloppuna näytti jo suunta paremmalle, mutta eilen illalla kuume nousi taas korkealle. Ja nousipa kuume sitten isoveljellekin odotetusti. Itse vielä taistelen flunssaa vastaan, toivottavasti orastava kurkkukipu katoaa pian! On nuo pienet ihmiset vaan niin reppanoita sairastuessaan. Pikkuvelikin nukahti tänään kesken sohvalle kiipeämisen<3

Sen verran meissä sentään riitti virtaa, että leivottiin loppuun isännän synttärikakku. Oma rakkaani, parhain mies maan päällä ja rakastavin iskä ansaitsee edes kerran vuodessa täytekakun. Täytekakut eivät kuulu omiin lemppareihini leivottavana eikä syötävänä, mutta mieheni taas rakastaa perinteisiä kermakakkuja. (Tästä olikin vähän kädenvääntöä ainoana asiana vajaa kuusi vuotta sitten!) Päätin kokeilla kakkua, jossa kääretorttupohja. Tein yhden normaalikokoisen pohjan ja pienen irtopohjavuuan reunalla painoin kerrokset. Minikakku oli oikein hyvä idea, niin ei tullut miehen syötyä jättikakkua itsekseen, hehe. Väliin laitoin toiseen kerrokseen kermaa ja mansikkasurvosta ja toiseen persikkarahkaa. Molempiin väleihin vielä alle mangososetta. Koristeena viikset, joista meidän isäntä voi vain haaveilla! ;)

Niin se on jo huhtikuu korkattu! Ihana ihana kevätkuukausi. Tässä kuussa vanhenen itsekin ja vapun tienoilla juhlitaan meidän vauvan ensimmäisiä synttäreitä, hurjaa! <3 Huomenna luvassa taas yh-päivä, isännällä nyt vähän aikaa enemmän iltamenoja työn puolesta. Toivottavasti pojat siinä kunnossa, että päästään haukkaamaan edes vähän happea. Ystävälläni olisi me & i vaatekutsut, mutta taitaapi jäädä meiltä väliin nyt, harmi. Harmi ei niinkään vaatteiden takia(liian retroa/värikästä/kirjavaa omaan makuuni) vaan ystävien näkemisen ja herkkujen, haha. :)
(Korttia piti muokata vielä esikoisen mielestä hieman)

Hyvää yötä taas aivan liian myöhään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)