tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kaivopuistossa

Eilen käytiin kauniin ilman ja viimeisen vapaapäivän kunniaksi retkellä Kaivopuistossa. Muutama muukin oli päätynyt samaan suunnitelmaan.. ;) Mä niin tykkään käydä fiilistelemässä siellä, oikeastaan joka vuodenaikana. Mutta kyllä tässä alkavassa kesässä on sitä jotain, ihmiset tulevat ulos koloistaan, ovat hyvällä tuulella ja hymyilevät, ihanaa


Autolla perille asti ajo oli riski jo alkujaan ja hermohan siinä meinasi mennä.. Etenkin tuo viikkoa vajaa 1vee hermostuu jos pitkän aikaa ajellaan hissukseen. Parkki onneksi löytyi ja äkkiä pyyhittiin viimeinen 5 minuuttinen pois mielestä, heh. Vaunut unohtuivat tietenkin kotiin, joten pidempi kävely jota olimme suunnitelleet jätettiin väliin. Siinä rannassa on onneksi iso & hyvä leikkipuisto, jossa saa hyvin vietettyä hetken jos toisenkin. Meillä on nyt esikoisella havaittavissa vähän uhmaa ja pari kertaa vähän "työnsi" kavereita kiipeilytelineessä. Työnsi siis omien sanojensa mukaan, tuuppiminen ehkä parempi ilmaisu. Tyyppi on kyllä muuten yleensä kiltti, eikä pahemmin ole satuttanut muita. Toivottavasti ei ala "työntämään" jatkuvasti.. Yhdellä pojalla oli Salamalippis ja spontaanisti sekin nykäistiin kaverin päästä pois.. Toinen raukka alkoi itkemään ja menin tilanteeseen väliin ja selitin, ettei toisen hattua saa ottaa niin tietenkin meidänkin poitsu yhtyi itkuun. Oli kuulemma vaan niin hieno lippis.. Voi noita pieniä! :)
Ennen kotiinlähtöä käytiin korkkaamassa myös jätskikausi. Vain Helsingin jäätelötehtaan kiskat olivat auki ja jonot sen mukaiset. Suht nopeasti pitkäkin jono kyllä eteni. Oma jätskivalintani oli selvä jo kotona ennen lähtöä - minttusuklaa on vaan niin hyvä! Isoveli sai kuvasta valita oman palleronsa ja päätyi "mustaan jädeen" eli suklaaseen. :D Oli muuten ehkä parasta suklaajädeä! Ihan vähän vaan maistoin..
Pikkuveljen kanssa ollaan ihan uudessa tilanteessa kun haluaisi maistaa kaikkea mitä mekin syödään. Isoveli ei ole koskaan perustanut ruualle, mutta tää toinen poju on ihan eriluokkaa. Krokotiilin kyyneleitä valutetaan takuuvarmasti jos ei saa haluamaansa. Isin jätskiä sai sitten vähän maistella ja kuului vain "namnam" ja "amma amma", joka meinaa "lisää sitä tänne just nyt heti paikalla!
Ihana päivä kyllä ja miten superia, ettei lapsia tarvitse enää topata ulos!! Ah, kevät<3 


Kun saan käytyä kuvat läpi niin voisin jakaa tänne vielä sunnuntain grilliherkkujen kuvia ja maistuvan jälkkärin  ohjeen! 

Nyt pehkuihin, kauniita unia! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)