perjantai 11. huhtikuuta 2014

Perjantai

Perjantai on ehkäpä lempipäiväni viikosta? Tai ainakin se käy kovaa kamppailua lauantain kanssa! Perjantaina on aina se ihana fiilis, että viikonloppu on vasta edessä päin.. Nyt kolme vuotta kotona olleena, suhtautuminen viikonloppuihin on vähän muuttunut, mutta kyllä sitä kovasti täälläkin aina silti odotellaan ja onhan se ihana, että isikin on nuo pari päivää kotona. Mahtavaa syödä aamupala ja ulkoilla yhdessä.
{Pajunkissat saivat sulat ylleen}


Tää viikko oli muutenkin erilainen nyt moneen vuoteen ja tänään on etenkin tuntunut, että olen viikonloppuni ansainnut. :D Naapurin rouva palasi osa-aikaisena työelämään ja hoidan heidän poikaansa kolme päivää viikossa. Vaikka saan edelleen olla kotona lasten kanssa, niin kyllä oli ihana herätä tänään kaikessa rauhassa ILMAN HERÄTYSKELLOA. Suhteeni herätyskelloon on jotenkin vinksallaan, sillä en voi sietää sitä pirinää, johon TÄYTYY herätä. Yök. Ihan sama vaikka joutuisin heräämään samaan aikaan, mutta paljon mielummin herään kuolaiseen käteen naamallani tai siihen että valot räpsästään auki ja tullaan suukottelemaan ja tökkimään pikkuveli hereille. :) Muuten hoitolapsen kanssa on sujunut varsin mukavasti ja pojatkin ovat ottaneet kaverin hyvin vastaan. Alan koulutushan itseltäni löytyy, joten kivahan tuo on hoitovapaallakin ammentaa ammattitaitoa! 

Pojat menevät päikkäreiden jälkeen mummolaan illaksi.. Alkuun tarkoituksena oli siivota ulkovarasto, mutta voikin olla, että päädytään Selloilemaan :D Pari leffalippuakin vanhenee kohta.. Oikein mitään hyviä pätkiä ei vaan näyttänyt menevän.. Muuten viikonloppuna luvassa hulluilla päivillä käyntiä(vain yksi tärppiostos 3,90 kerron siitä lisää kun saan ne :D), 10km juoksu uuden lastensairaalan hyväksi ja esikoisen ystävän 3wee naamiaispileet. Mahti viikonloppu siis tulossa! Toivottavasti teilläkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)